In de nacht van woensdag 26 augustus op donderdag 27 augustus werd op de Hofveld een donker blauwe Audi gestolen. Een dag later werd de auto teruggevonden.

De eigenaresse van de gestolen Audi wilde niet afwachten en is zelf op onderzoek gegaan. Allereerst heeft ze de camerabeelden teruggekeken. Hier kwam naar voren dat de auto rond 01.30 uur door de Brugstraat is gereden. Vervolgens heeft ze in de buurt nagevraagd of iemand iets had gezien of gehoord die nacht. Helaas was dat niet het geval.

De vrijdag nadat de auto was gestolen is mevrouw zelf op onderzoek uitgegaan in de nabije buurt. ”Ik wilde doorlopen, omdat je niet verwacht dat jouw gestolen auto om de hoek van de straat staat, maar voor de zekerheid ben ik toch maar gaan kijken”, aldus mevrouw. Een paar straten van het adres waar de auto was gestolen, zag ze een auto die haar erg bekend voorkwam. Het was een Audi A4 en de velgen en de achterlichten waren hetzelfde. Tevens stond het kenteken in de ramen gegraveerd. Er zaten andere kentekenplaten op de auto.

De auto stond niet op slot, waardoor mevrouw in de auto kon kijken. In de achterklep vond ze de kentekenplaat en een aantal persoonlijke spullen. Vervolgens is de politie gebeld, die ook overduidelijk zag dat dit de gestolen auto was. De auto moet gemaakt worden voor er weer gereden mee kan worden.

Advertentie