Alcoholcontrole Politie
Foto: Christian Traets

In de avond en nacht van zaterdag op zondag heeft de verkeerspolitie controles gehouden in Nispen, Roosendaal en Bergen op Zoom. Niemand van de 321 gecontroleerde bestuurders is betrapt met teveel alcohol op achter het stuur.

Te voet verder
Op de Antwerpseweg in Nispen is tussen 21.15 en 22.45 uur gecontroleerd. Daarbij zijn 142 blaastesten uitgevoerd zonder positief resultaat. De controle is tussen 22.45 en 23.45 voortgezet op de Laan België ter hoogte van de Nispensestraat in Roosendaal. Ook daar worden geen van de 63 gecontroleerde bestuurders betrapt op alcoholgebruik. Wel krijgt een bestuurster een bekeuring omdat zij vier personen op de achterbank vervoert in haar auto. Daarna moest één van haar passagiers zijn weg te voet vervolgen. Op de kruising Boulevard met de Dunantstraat zijn nog eens 43 bestuurders gecontroleerde. Allen met negatief resultaat.

Auto achterlaten
In Bergen nop Zoom op de Antwerpsestraat nabij de Olympiaweg zijn tussen 01.30 en 03.00 uur nog eens 73 blaastesten uitgevoerd. Slechts een 21-jarige man uit Tholen heeft nog een boete van 831 euro openstaan. Omdat hij niet direct kan bestalen is zijn auto buiten gebruik gesteld en weggesleept.

Advertentie