Drugsdealer aangehouden in Roosendaal, drugshond ingezet tijdens doorzoeking auto
Foto: Politieteam Roosendaal

ROOSENDAAL – Zaterdag 22 april hebben agenten een drugsdealer aangehouden tijdens een onopvallende surveillance in Roosendaal.

Tijdens het surveilleren viel een voertuig op en de agenten zijn dit voertuig gaan volgen. Op de Adriaen van Ostadestraat zagen ze dat een persoon in het voertuig stapte en dat er een drugsdeal plaatsvond. De koper stapte het voertuig uit waarna het voertuig van de vermoedelijke drugsdealer werd klemgereden en gecontroleerd.

Deze bleek op dat moment nog 2 gram hennep bij zich te hebben. Gezien het vermoeden dat er drugs werd gedeald, is de bestuurder aangehouden. Ook is het voertuig in beslag genomen voor onderzoek.

Op het politiebureau werd een onderzoek ingesteld in de auto. Door agenten werd goed gezocht maar helaas niks gevonden. Zij bleven het vermoeden houden dat er drugs in het voertuig aanwezig moest zijn, is er een drugshond bijgehaald. Deze heeft zijn speurneus goed laten werken en de drugs in het voertuig gevonden.

De bestuurder moet zich later voor de rechter verantwoorden. Door de officier van justitie (OvJ) is bepaald dat het voertuig verbeurd wordt verklaard. Dit houdt in dat de bestuurder het voertuig niet meer terug krijgt.

Drugshond Politie
Stockfoto: Drugshond Politie – Foto: Christian Traets
Advertentie