Foto: Christian Traets

Zondagmiddag zijn in een woning en de bijbehorende tuin aan de Reginadonk een gestolen fiets en bromfiets aangetroffen.

De politiemeldkamer kreeg een melding van een alerte getuige dat hij had gezien dat twee jongens een scooter uit de bosjes hadden gehaald en in de tuin hadden gezet. Agenten gingen rond 15.00 uur polshoogte nemen en troffen achter de woning een scooter aan. De scooter bleek op zaterdag 19 juli jl. te zijn gestolen aan de Burgemeester Freijterslaan in Roosendaal. In de keuken zagen de agenten een fiets staan, waarvan het slot was doorgeslepen. De fiets was vermoedelijk ook gestolen. Beide voertuigen werden voor verder onderzoek in beslag genomen.

Aanhoudingen
In de woning werden aangehouden: een 28-jarige man, een 18-jarige man en een 15-jarige jongeman. Ze zijn voor verder onderzoek naar het politiebureau in Bergen op Zoom gebracht. Na verhoor mochten de Roosendalers zondagavond het politiebureau verlaten. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Melding jeugdzorg
Tijdens het onderzoek troffen de agenten in de woning een zesjarig jongetje aan. Zij vermoeden dat het, gezien de situatie in de woning, niet goed met dit kind gaat. Daarom zijn deze omstandigheden bij bureau Jeugdzorg gemeld.

Advertentie