Drie mannen overvallen woning aan de Wouwseweg in Roosendaal
Foto: Christian Traets

ROOSENDAAL – Maandagavond 13 maart is er aan de Wouwseweg rond 20.15 uur een woning overvallen. Volgens de bewoner drongen drie mannen de woning binnen en gingen er vandoor met een onbekende buit.

Het drietal drong de woning binnen en er ontstond een worsteling met de bewoners. Vervolgens werden ze vastgebonden. De mannen spraken tijdens de overval in een buitenlandse taal tegen elkaar en haalden de woning overhoop. Vervolgens verlieten ze de woning. Het is nog niet exact bekend of en wat de daders buit hebben gemaakt tijdens de overval.

Onderzoek
De bewoners wisten, nadat de mannen weg waren, de politie te waarschuwen. Er is direct een onderzoek gestart. De technische recherche zocht naar sporen in de woning, ook hielden agenten een buurtonderzoek

Signalementen
Van de drie daders is een summier signalement bekend. Het gaat om drie mannen. Twee van hen waren donker getint en een van de daders was licht getint.

Getuigen
De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

Advertentie