Politie
Foto: Christian Traets

Woensdagavond zijn op de Keijenburg drie mannen aangehouden. Na een aanrijding met een onopvallende politieauto werden in hun auto drugs en een mes gevonden.

Agenten zagen rond 19.45 uur een verdachte auto rijden. Zij zaten zelf in een niet herkenbare politieauto. Op de kruising van de Keijenburg en de Vioolstraat blokkeerden de agenten de weg, zodat de verdachte auto niet verder kon rijden. De bestuurder van deze auto herkende waarschijnlijk de agenten en probeerde aan de controle te ontkomen door hard weg te rijden. Hierbij ontstond een aanrijding tussen beide auto’s. Niemand raakte gewond.

Aanhoudingen
Tijdens onderzoek in de auto werd drugs en een mes gevonden. De drie inzittenden werden aangehouden. Het gaat om een 21-jarige man uit Bergen op Zoom, een man (20) uit Roosendaal en een man (29) uit Wouw. Het drietal is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht. Daar zijn ze ingesloten en kregen woensdagavond te horen dat ze langer moeten blijven. Donderdag worden de mannen verhoord.

De drugs, het mes en de personenauto zijn voor verder onderzoek in beslag genomen. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggetakeld.

Advertentie