Politie - 112Roosendaal
Foto: Christian Traets

ROOSENDAAL – De politie heeft woensdagmiddag 24 augustus drie mannen aangehouden op het station. Ze worden ervan verdacht spullen uit een woning te hebben gehaald. In de tassen die ze bij zich hadden, zaten spullen die waarschijnlijk gestolen waren.

Het gaat om een 16-jarige man zonder woon- of verblijfplaats, een 17-jarige man uit Apeldoorn en een 18-jarige man uit de gemeente Drachten.

Toen de drie mannen met de trein aankwamen op het station van Roosendaal, gedroegen zij zich baldadig. Ook hadden ze geen geldig vervoersbewijs. De mannen moesten daarom van het NS-personeel het station verlaten, waarna ze de stad inliepen. Ze hadden enkel een fiets bij zich.

Tassen vol spullen
Toen ze na een tijdje weer terugkeerden hadden de mannen tassen vol spullen in de hand. Het ging om onder anderen schoenen, kleding, een horloge en een laptop. Het NS-personeel vond het verdacht en belde de politie. De agenten keken bij aankomst in de tassen, daarin vonden ze papieren met daarop een adres. Toen andere agenten bij dat adres in Roosendaal gingen kijken, bleek daar het raam open te staan en zag het eruit alsof er mensen binnen waren geweest.

Agenten belden de bewoner en die bleek een dagje weg te zijn. Hij herkende zijn spullen in de omschrijving. De drie mannen zijn aangehouden en zitten vast.

Advertentie