Agenten hebben in de nacht van maandag 3 op dinsdag 4 maart kort na middernacht drie jongeren aangehouden op verdenking van diefstal van een fiets. De fiets is gestolen vanaf het Stationsplein. De aangehouden verdachten zijn twee 17-jarige jongens uit Roosendaal en een 19-jarige man uit Roosendaal.

Medewerkers van Cameratoezicht zagen in de nacht van mandag 3 op dinsdag 4 maart drie jongens lopen met een fiets. Ze waarschuwden de politie, waarna agenten de jongens in de Hofstraat staande konden houden. De jongens hadden de afgesloten fiets bij het zien van de agenten tegen een muur gezet. Ze zijn alle drie aangehouden op verdenking van diefstal in vereniging en meegenomen naar het bureau. De verdachten zijn 17 (2x) en 19 jaar oud en afkomstig uit Roosendaal. Het drietal heeft de nacht in de cel doorgebracht en wordt dinsdag 4 maart verhoord.

Eigenaar fiets gezocht
De politie is nog op zoek naar de eigenaar van de fiets. Het gaat om een zwarte damesfiets van het merk City Star, type City Line. De eigenaar of eigenaresse wordt verzocht contact op te nemen met de politie, via 0900-8844.

Advertentie