Foto: Christian Traets

Bij een controle van de politie en de belastingdienst zijn twee mensen aangehouden, inde de belastingdienst €15.788,- aan belastingschuld en zijn verschillende boetes uitgedeeld . Ook werden diverse wapens aangetroffen. De wapens en een aantal voertuigen zijn in beslag genomen.

De controle vond plaats met een zogenaamd ANPR-systeem (Automatic Number Plate Recognition) dat kentekenplaten van auto’s scande aan de Scheldeweg in Hoogerheide en op de Van Beethovenlaan in Roosendaal. Agenten controleerden op vrijdag 9 mei 2014 tussen 18.15 uur en 21.15 uur op de Scheldeweg in Hoogerheide. Tussen 22.00 uur en 0.45 uur werd er gecontroleerd op de Van Beethovenlaan in Roosendaal.

Aanhoudingen, openstaande boetes en inbeslagname wapens

Bij deze controles werden twee verdachten aangehouden. Een bestuurder werd aangehouden voor rijden onder invloed. Een inzittende van een busje bleek nog een boete van €130,- te moeten betalen en moest ook nog een celstraf van 34 dagen uit zitten voor een inbraak en het doorrijden na een aanrijding. De man is ingesloten. Tijdens de controle werden ook een aantal wapens, waaronder een wapenstok, in beslaggenomen.

De belastingdienst nam ook deel aan de controle. Ze inde €15.788,- aan belastingschulden. Verder werden er zeven voertuigen in beslaggenomen.

Advertentie