Home Buurtpreventie Buurtpreventie nieuws Buurtpreventie Fatimawijk zoekt nieuwe buurtpreventisten

Buurtpreventie Fatimawijk zoekt nieuwe buurtpreventisten

205

ROOSENDAAL – Buurtpreventieteam Fatimawijk is op zoek naar nieuwe buurtpreventisten om hun team uit te kunnen breiden. Het team bestaat nu uit acht enthousiaste vrijwilligers die hun werk met veel plezier uitvoeren. Echter kan het team zeker wat versterking gebruiken.

Uitbreiding gebied
Het buurtpreventieteam is nu werkzaam in het gebied rond de Dokter Schaepmanlaan. Het team wilt gaan uitbreiden. Het gebied aan de overkant van de van Beethovenlaan zal betrokken worden bij de rest van de Fatimawijk. Onlangs heeft het buurtpreventieteam geflyert in de wijk. Zij hopen ook vanuit de Bredaseweg-Zuid, Monseigneur Frenckenstraat, Monseigneur Zwijsenstraat en de Dokter Mollerlaan een aantal buurtpreventisten te mogen verwelkomen.

Heeft u interesse?
U kunt vrijwilliger worden als u ouder bent dan 18 jaar. U kunt zich aanmelden bij de coördinator van ons team, Daphne Mathijssen. U kunt hiervoor een mail sturen naar buurtpreventiefatimawijk@hotmail.com. Zij zal dan contact met u opnemen. Zodra u zich heeft aangemeld, zal u wel worden gescreend door de politie. Indien zij akkoord geven kunt u vrijwilliger worden. U krijgt dan een introductiecursus die verzorgd zal worden door Buurtpreventie Roosendaal, en hier krijgt u ook uw hesje en andere benodigdheden.