'Schietpartij' na aanrijding in Bergen op Zoom
Foto: Christian Traets

BERGEN OP ZOOM – De politie is zondagavond 14 oktober een onderzoek gestart na de melding van een aanrijding tussen een auto en een scooter. Volgens getuigen zou hierbij mogelijk geschoten zijn. De politie is op zoek naar getuigen van dit incident.

Agenten krijgen zondagavond omstreeks 21.30 uur een melding van een aanrijding op de Plejadenlaan waarbij geschoten zou zijn. De bestuurder van de scooter verklaarde dat hij op de parkeerplaats door een auto was aangereden en dat de automobilist daarna was weggereden. Een bijrijder van de scooter was door de aanrijding gewond geraakt en voor behandeling naar een ziekenhuis gegaan. Ook hij verklaarde dat een auto tegen hen was aangereden en er vandoor is gegaan.

Het zou mogelijk gaan om een klein model grijze auto. Ter plaatse spraken agenten met omstanders. Meerdere personen gaven aan dat zij schoten hadden gehoord. De recherche heeft op de parkeerplaats sporenonderzoek gedaan. De scooter is in beslag genomen voor verder technisch onderzoek.
Bent u getuige?

De politie onderzoekt dit incident. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. Vermeld bij uw reactie zaaknummer 2018242495.