Home Regio Ruim 250 aanmeldingen voor !Alert|Moerdijk tijdens weekmarkt in Zevenbergen

Ruim 250 aanmeldingen voor !Alert|Moerdijk tijdens weekmarkt in Zevenbergen

231

Buurtpreventieteams en wijkagenten hadden donderdag op de weekmarkt in Zevenbergen een standplaats ingenomen om !ALERT|Moerdijk bij alle inwoners onder de aandacht te brengen.

Veel positief reacties werden er op het initiatief gegeven. Er hebben tijdens de weekmarkt ruim 250 personen zich aangemeld en ongeveer 100 personen hebben gevraagd het aanmeldformulier thuis te mogen invullen.

Burgemeester Jac Klijs, die het initiatief van Buurtpreventie Moerdijk van harte ondersteunt, was deze ochtend ook op de weekmarkt aanwezig. De wijkagenten en buurtpreventieteams kijken met een positief gevoel terug op deze dag.

Aanmelden
Wilt u zich ook aanmelden voor !ALERT|Moerdijk? Op vrijdag 13 november staat de buurtpreventie en politie de gehele dag bij Albert Heijn in Zevenbergen. Ook in andere kernen van de gemeente Moerdijk staat de buurtpreventie bij de plaatselijke supermarkt.

Aanmelden kan ook digitaal. U kunt zich per e-mail aanmelden via info@moerdijk.nl. Vermeld als onderwerp “!ALERT|Moerdijk” en plaats in de mail uw naam, uw adres en uw (mobiel) telefoonnummer.

Advertentie
Vorig artikelVader en zoon gewond na valpartij in winkelcentrum De Biggelaar
Volgend artikelMiddelbrand bij Ploeger Machines in Roosendaal