Man door meerdere mensen beroofd in Zevenbergen
Foto: Christian Traets

ZEVENBERGEN – Woensdagmiddag 5 februari 2020 is een man slachtoffer geworden van een gewelddadige diefstal van zijn portemonnee en telefoon. De vermoedelijke daders zijn ontkomen. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben.

Een 43-jarige man uit Zevenbergen heeft woensdagmiddag bezoek in zijn eigen woning. Hij wil zijn bezoek rond 17.00 uur ergens afzetten, maar dan proberen er ineens twee onbekende mannen in te stappen. Doordat het slachtoffer snel wegrijdt, lukt het in eerste instantie maar één man om in te stappen. Deze haalt de autosleutels uit het contact, daardoor komt de auto tot stilstand en kan een tweede verdachte alsnog instappen. Deze man verwondt het slachtoffer licht met een mes.

Het slachtoffer probeert de mannen af te schrikken door roekeloos te gaan rijden en zijn portemonnee af te geven. Ook probeert hij de politie te bellen, maar zijn telefoon wordt afgepakt. Door het rijgedrag van de man besluiten de verdachten ter hoogte van De Meeren uit de auto te stappen.

Getuigenoproep
De politie is ter plaatse gekomen bij de woning van het slachtoffer en heeft geen verdachten meer aangetroffen in de buurt.

Heeft u iets gezien tussen 16.45 en 17.15 uur in de buurt van De Meeren, meld dit dan aan de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.