Politie - 112Roosendaal
Foto: Christian Traets

OUD GASTEL – Maandagavond zijn drie verdachten aangehouden in Oud Gastel omdat zij drugs in hun auto hadden. De verdachten reden in twee auto’s die door agenten gecontroleerd werden.

Aan de bestuurder van een van de auto’s werd een stopteken gegeven op de Aanwas in Oud Gastel. De bestuurder, een 38-jarige man die niet ingeschreven staat in een gemeentelijke basisadministratie in Nederland, overhandigde een rijbewijs, maar kon geen kentekenbewijs overleggen van de auto waarin hij reed. Hij verklaarde dat hij de auto had geleend. De controlerende agenten stelden een onderzoek in en troffen in de auto een gebruikershoeveelheid hennep aan. Ook werd een geldbedrag van enkele honderden euro’s aangetroffen en een blok hasj met een gewicht van ruim 87 gram.

De 38-jarige man is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Zowel de drugs als het cash geld zijn in beslag genomen.

183,5 gram hasj
Op ongeveer hetzelfde moment controleerde een andere politie-eenheid in de Prinsessenlaan in Oud Gastel ook een auto. De bestuurder had al op de Rijpersweg een stopteken gekregen, maar gaf daar in de Prinsessenlaan pas gehoor aan. Bij controle van de auto vonden de agenten een blok hasj met een gewicht van 183,5 gram en een cash geldbedrag van enkele honderden euro’s. Deze goederen zijn in beslag genomen en de beide inzittenden van de auto, een 32-jarige man uit Roosendaal en een 35-jarige man uit Zevenbergen, zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex.

Agenten zullen dinsdag een uitgebreid onderzoek doen in beide auto’s. De verdachten zitten nog vast en worden dinsdag gehoord over de strafbare feiten die zij begingen.

Advertentie
Vorig artikelDronken overlastgever opnieuw gearresteerd
Volgend artikelBouwvakker gewond na val in Roosendaal