Politie
Foto: Christian Traets

Een woning aan de Schuivenoord is zondagavond 25 december flink beschadigd geraakt na een explosie. Ook een nabijgelegen woning liep schade op. De politie zoekt getuigen.

De politie kreeg rond 22.40 uur een melding van een explosie bij een woning aan de Schuivenoord. Agenten kwamen ter plaatse en zagen een flinke ravage. De voordeur en een ruit van de woning waren flink vernield. Vermoedelijk is de schade door zwaar vuurwerk toegebracht. Ook bij een in de buurt gelegen woning was een ruit vernield. De bewoners die op dat moment thuis waren, raakten niet gewond.

Heeft u informatie?
De politie is na de ontploffing meteen met een onderzoek gestart. De technische recherche heeft sporenonderzoek bij de woning gedaan. Agenten hebben onder meer buurtbewoners gevraagd of zij iets hebben gezien. Graag wil de politie met getuigen spreken die meer kunnen vertellen over dit incident en mogelijke verdachten. Bijvoorbeeld de vluchtroute of een signalement van de dader(s). Was u getuige? Of heeft u kort voor of na het incident iets verdachts gezien in de buurt van de Schuivenoord, neem dan contact op met de politie. De politie is via 0900-8844 bereikbaar. U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000 of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Of via het tipformulier.

Advertentie