Politie
Foto: Christian Traets

ROOSENDAAL – Een vrouw is zondag 24 februari rond 4.30 uur door twee mannen overvallen in haar eigen woning aan de Vroenhoutseweg. Ze is daarbij bedreigd met een vuurwapen, maar raakte niet gewond.

De meldkamer van de politie werd kort na de overval door de vrouw gebeld. Meerdere agenten gingen ter plaatste en er werd uitgekeken naar de daders, die zijn helaas niet meer aangetroffen. Het zou gaan om twee jongens met Noord-Afrikaans uiterlijk, hadden beide een tenger postuur, ze droegen capuchons en waren vermoedelijk tussen de 18 en 21 jaar oud. Een van hen bedreigde de bewoonster met een handvuurwapen. Ze gingen er na de overval in onbekende richting vandoor. In verband met het onderzoek kan de politie niet bekende maken wat er exact buit is gemaakt.

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen die voor, tijdens of na de overval iets gezien hebben aan of rond de Vroenhoutseweg. Heeft u informatie voor ons? Bel dan 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.