Politie
Foto: Christian Traets

ROOSENDAAL / STEENBERGEN – Dinsdagavond 4 mei hebben agenten op de Oudlandsestraat in Steenbergen twee mannen aangehouden. Het duo wordt er van verdachte bij een benzinestation aan de A58 ter hoogte van Roosendaal te hebben getankt zonder te betalen.

De politie kreeg rond 22.45 uur de melding dat een auto met daarin 3 personen getankt zou hebben zonder te betalen. Agenten kregen de auto op de Ruytershoveweg in Bergen op Zoom in het vizier en gaven een stopteken. Dat werd genegeerd en de auto ging er met hoge snelheid vandoor. Daarop reed de bestuurder door onder andere Heerle en Steenbergen.

Aan de Hoogstraat in Steenbergen verloor de bestuurder de macht over het stuur en kwam de auto tot stilstand. De drie inzittenden gingen er vervolgens te voet vandoor richting een bosschage.

Na een zoekslag, door meerdere eenheden, in de omgeving werden in een tuin aan de Oudlandsestraat uiteindelijk twee verdachten, 26 en 24 jaar oud (verblijfplaats onbekend), aangehouden. De derde man werd niet meer aangetroffen. Het duo is ingesloten.

Advertentie
Vorig artikelPolitieauto botst tegen vangrail op A17 bij Oud Gastel
Volgend artikelMan pleegt vernielingen aan woning Hoogstraat