Dinsdagmorgen vroeg is op de Canadeselaan een man aangehouden na een inbraak in een bouwkeet aan de Sint Theresiastraat.

Rond 1.00 uur kreeg de politiemeldkamer een melding dat een man probeert in een bouwkeet in te breken. Agenten gingen onmiddellijk naar de Sint Theresiastraat en liepen richting de bouwkeet op het terrein van wooncentrum Sint Theresia. Ze zagen een man via de bosschages wegvluchten.

Politiehond
Diverse politie-eenheden zochten in de omgeving naar de man. Hierbij werd ook politiehond Bono ingezet. Na een flinke zoektocht werd hij rond 1.30 uur gevonden door goed speurwerk van de hond en diens geleider. De man werd bij een woning aangehouden. Hierbij werd hij door de politiehond gebeten. Het gaat om een 37-jarige man uit Roosendaal.

Ziekenhuis
Hij werd in eerste instantie naar het ziekenhuis in Roosendaal gebracht. Na behandeling is hij naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht, waar hij werd ingesloten. De politie onderzoekt de zaak. Zo moet onder andere nog een aangifte worden opgenomen en zal de man worden verhoord.

Advertentie