Foto: Christian Traets

De politie is op zoek naar twee jongens die dinsdagochtend vermoedelijke met een steen het panoramadak van een auto verbrijzelden. Dat gebeurde toen de auto onder het viaduct van de Burgemeester Schneiderlaan/Churchillpoort door reed.

Verbrijzeld
Dinsdagmorgen 1 april 2014 rond 09.20 uur reed een 50-jarige Roosendaler in zijn grijze Renault Megane over de Antwerpseweg in Roosendaal in de richting van Essen. Hij reed daar onder het viaduct door van de Burgemeester Schneiderlaan/Churchillpoort door. Plotseling hoorde hij een harde klap en het glazen panoramadak van zijn auto werd verbrijzeld. Het glas spatte over de bestuurder heen en de man raakte daarbij gewond aan zijn hand.

Twee jongens
Voordat de aangever onder het viaduct doorreed zag hij 2 jongens met een fiets staan die over de railing van het viaduct hingen. Mogelijk hebben zij iets met de vernieling te maken.

De politie Roosendaal zoekt daarom getuigen die dit incident hebben gezien en/of over informatie beschikken omtrent de identiteit van die 2 jongens op het viaduct. Denkt u informatie te hebben die de politie bij dit onderzoek kan helpen, bel dan met 0900-8844.

Advertentie
Vorig artikelMan aangehouden na aanrijding met letsel bij Rucphen
Volgend artikelFietsers botsen tegen elkaar: Één licht gewonde