Politie
Foto: Christian Traets

Naar aanleiding van een anonieme melding via MMA is de politie op het spoor gezet van een hennepkwekerij in de Jan Tooropstraat in Roosendaal. Vanmorgen zijn agenten binnengevallen in de woning, maar ze waren net te laat want de kwekerij was al geoogst.

Toen de agenten woensdagochtend via de voordeur de woning binnengingen, bedacht een 27-jarige man uit Roosendaal zich geen moment en wilde er via de achterkant van de woning vandoor gaan. Helaas had hij er geen rekening mee gehouden dat de agenten al vroeg waren opgestaan en dus al behoorlijk wakker waren. Ze waren voorbereid op een dergelijke actie, want er stonden ook een paar agenten bij de achterdeur. Zij hebben de verdachte aangehouden en intussen zijn de andere agenten aan de slag gegaan met de kwekerij.

Net geoogst
Helaas bleek de kwekerij net geoogst te zijn, er stonden nog ongeveer 200 potten in de woning waarin hennep was gekweekt. Alle goederen die te maken hadden met hennepkweek zijn door de agenten in beslag genomen.

De aangehouden verdachte is overgebracht naar een politiecel waar hij verder over zijn betrokkenheid bij de kwekerij wordt gehoord.

Advertentie