Politie
Foto: Christian Traets

ROOSENDAAL – Twee 14-jarige meisjes uit Roosendaal hebben maandagmiddag letsel opgelopen toen zij ten val kwamen na een botsing met een tot nu toe onbekend gebleven mevrouw op een fiets.

De meisjes fietsten rond 15.25 uur over de Commandobaan in Roosendaal. Door onbekende oorzaak kwamen zij in botsing met een mevrouw op een fiets die hen voorbij fietste. Beide meisjes vielen hard op de straat. De mevrouw die betrokken was bij de aanrijding stopte even, maakte een opmerking en reed vervolgens door zonder haar gegevens met die van de meisjes uit te wisselen.

Aangifte
De politie werd gebeld en agenten kwamen ter plaatse. Er zijn een paar getuigen gehoord en er is een afspraak gemaakt om aangifte te doen van het verlaten van de plaats van een ongeval. Beide meisjes zijn door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar zijn zij aan hun verwondingen behandeld.

Herkent u zichzelf als betrokkene bij deze aanrijding? Bent u de mevrouw op de fiets? Dan vraagt de politie u zich te melden. Wanneer u getuige bent geweest van dit ongeval dan wordt u ook verzocht om contact met de politie op te nemen en uw informatie te delen. Dit kunt u doen door het algemene telefoonnummer van de politie te bellen (0900-8844) of contact op te nemen via What’s App. Vermeld bij contact graag zaaknummer 2018-237047.