Twee mannen zijn zondag 20 september door de politie aangehouden en worden verdacht van openlijk geweld in een discotheek eerder dit jaar. Beelden van de mishandeling in Bureau Brabant leidden de politie naar de twee verdachten.

Het duo wordt verdacht van een openlijke geweldpleging in een discotheek aan de Markt in Roosendaal. Het geweld vond plaats in de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 april 2015. Rond 03.00 deelde het tweetal raken klappen uit. Een van de slachtoffers had inwendige kneuzingen en verloor zijn reukvermogen. Hij moest naar het ziekenhuis om zich aan zijn verwondingen te laten behandelen en moest daar enkele dagen blijven. Op bewakingsbeelden van de discotheek waren de twee verdachten duidelijk te zien.

Bureau Brabant
De beelden werden in overleg met de Officie van Justitie op maandag 7 september jl. getoond in het regionale opsporingsprogramma Bureau Brabant. Naar aanleiding van deze uitzending kwam er genoeg informatie binnen om de identiteit van deze twee geweldplegers te achterhalen. Ze zijn zondag 20 september aangehouden. Het gaat om een 24-jarige inwoner van Hoogerheide en een 23-jarige inwoner van Bergen op Zoom. Het onderzoek wordt voortgezet. Het tweetal is in verzekering gesteld.

Advertentie