Politie
Foto: Christian Traets

ROOSENDAAL – Zondagmiddag hield de politie op de Burgerhoutsestraat een drietal aan, omdat ze in een winkel aan de Roselaar parfum hadden gestolen.

Om het mobiel banditisme door rondreizende bendes aan te pakken, letten onherkenbare agenten tijdens deze drukke feestperiode extra op winkeldieven en zakkenrollers. Tijdens een speciale actie werden in het centrum van Roosendaal twee mannen en een vrouw aangehouden, nadat ze net parfum uit een winkel hadden gestolen. Het drietal werd vanaf de Roselaar gevolgd en op de Burgerhoutsestraat aangehouden. De gestolen parfum werd in beslag genomen.

Dagvaarding
De mannen uit Tilburg (53) en Roosendaal (36) en de 24-jarige vrouw uit Roosendaal werden voor verder onderzoek naar het politiebureau in Bergen op Zoom gebracht. Op het politiebureau heeft het drietal verklaringen afgelegd. De vrouw en de Roosendaler kregen een dagvaarding en moeten zich later aan de rechter verantwoorden.

Meer politiecontroles
Afgelopen tijd zijn er al meerdere acties door onherkenbare agenten geweest, onder andere tijdens de intocht van Sinterklaas. Ook toen werden twee mensen op heterdaad aangehouden. Komende periode zal de politie nog meer acties houden.

Advertentie