Politie
Foto: Christian Traets

Vrijdagmiddag en -nacht is bij vijf woningen in de regio ingebroken. Van de dader(s) ontbreekt nog ieder spoor. Meld verdachte situaties via 112.

  • Nispen: vrijdagavond en -nacht werden in de Dorpsstraat twee inbraken gemeld. In een woning werd een achterdeur opengebroken.
  • Klundert: vrijdagavond werd in een woning aan de Schansweg door de bewoners een inbraak ontdekt. De dader(s) hebben een raam opengebroken.
  • Halsteren: vrijdagavond ontdekten de bewoners van een huis aan de Kastanjelaan bij thuiskomst dat er een raam was opengebroken.
  • Roosendaal: Aan de Televisiestraat werd tussen vrijdagmiddag en vrijdagavond de cilinder van een slot van een deur geforceerd. Vermoedelijk bleef het hier bij een poging. Er wordt niets vermist.

Bij deze woninginbraken zijn onder andere geld en sieraden weggenomen.

Heeft u informatie?
Heeft u de laatste dagen iets bijzonders gezien, wat met een van deze woninginbraken te maken kan hebben? Bel dan naar de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Verdachte situatie? Bel 112
Een woninginbraak is een ingrijpende gebeurtenis. De aanpak hiervan heeft dan ook topprioriteit bij de politie. U kunt zelf ook veel doen om te voorkomen dat u slachtoffer wordt. Bent u toch slachtoffer geworden? Doe altijd aangifte! Ook van een poging tot woninginbraak.

U kent uw buurt het beste. U weet wie uw buren zijn en in welke auto’s zij rijden. Bel altijd 112 als u in de buurt iets verdachts ziet. Noteer bijvoorbeeld het kenteken van de verdachte auto en/of het signalement van de verdachte persoon. Geef dit door aan de politie. Blijf rustig, neem geen risico’s! Meld uw naam, uw woonplaats, het adres en wat er precies aan de hand is. De kans dat woninginbrekers opgepakt kunnen worden, neemt toe als u bij de politie meldt wanneer u verdachte zaken waarneemt.

Advertentie