Home Nieuws Drie vermoedelijke inbrekers aangehouden in Wouw

Drie vermoedelijke inbrekers aangehouden in Wouw

395

Woensdagavond omstreeks 20.00 uur zijn aan de Molensingel in Wouw drie mannen aangehouden met inbrekerswerktuig in hun auto. Vermoedelijk heeft de politie met hun aanhouding een of meerdere inbraken voorkomen.

Door agenten die aan het surveilleren waren werd de auto met de drie mannen aan de kant van de weg gezet omdat zij de auto wilden controleren. De mannen verklaarden dat zij uit Rotterdam kwamen en dat ze onderweg waren naar Bergen op Zoom. Waarom ze dan niet gewoon op de snelweg bleven? Daar hadden ze geen verklaring voor. De agenten hebben de mannen gevraagd om zich te legitimeren. Slechts een van de mannen kon dit door zijn paspoort te tonen. Bij controle van zijn gegevens kregen de agenten direct te horen dat de man nog een celstraf moest uitzitten van 21 dagen. Deze 31-jarige man is meteen aangehouden.

Valse naam en inbrekerswerktuig
De tweede man, 46 jaar, bleef bij navraag van zijn gegevens maar foutieve huisnummers op te geven en even later bleek uit onderzoek dat hij ook nog een valse naam had opgegeven. Ook hij is aangehouden. Omdat deze man nog gesignaleerd stond als verdachte van een diefstal in de eenheid Rotterdam, is hij overgebracht naar een politiecellencomplex in die eenheid.

De derde man, 33 jaar, is ook aangehouden. In de auto troffen de agenten namelijk diverse werktuigen aan waarvan bekend is dat die veelvuldig gebruikt worden door inbrekers. Al deze goederen zijn in beslag genomen. De man is overgebracht naar een politiecel en hij zit daar nu nog vast. Vandaag, donderdag, wordt hij gehoord over deze zaak.

Advertentie