Politie
Foto: Christian Traets

ROOSENDAAL – In de nacht van zondag 13 op maandag 14 maart 2022 werd op de Bredaseweg in Roosendaal een 29-jarige Roemeen (geen vaste woon- of verblijfplaats) aangehouden door de politie. Hij wordt verdacht van diefstal en/of heling.

Agenten controleerden de auto waarin de man reed. Achter de auto hing een aanhangwagen met daarop een trekker. De verlichting van de aanhangwagen werkte niet, dat was voor de agenten reden om de man aan de kant van de weg te zetten.

Bij controle van de identiteit van de bestuurder en zijn voertuig gaf de man een verklaring op die niet overeenkwam met de registratienummers van de aanhanger en de trekker. Hierop is de verdachte aangehouden en zijn de aanhanger en de trekker door de politie in beslag genomen voor nader onderzoek.

De aanhangwagen bleek onlangs te zijn weggenomen in Bosschenhoofd. De eigenaar heeft aangifte gedaan van de diefstal, dus voor de agenten was de eigenaar makkelijk terug te vinden. Hij wordt in kennis gesteld van de vondst. De politie gaat eveneens onderzoek doen naar de herkomst van het landbouwvoertuig.

De verdachte is ingesloten in een politiecellencomplex. Hij wordt daar maandag gehoord door de politie.

Advertentie