Man (33) gewond bij steenincident in Roosendaal
Foto: Christian Traets

ROOSENDAAL – Bij een steekincident in de Televisiestraat op 12 februari 2021 is een 33-jarige man gewond geraakt. De politie heeft nog geen verdachte aangehouden en vraagt getuigen om hulp.

De politie kreeg vrijdag, enkele minuten na middernacht, een melding van een steekincident bij een woning in de Televisiestraat. De verdachte, vermoedelijk een bekende van het slachtoffer uit Roosendaal, belde aan bij de woning. Als het slachtoffer de deur open doet, ontstaat er een woordenwisseling. Wanneer het slachtoffer de verdachte bijna de deur uit heeft geduwd, trekt de verdachte een mes en steekt het slachtoffer neer.

Politie is snel ter plaatse maar de verdachte is dan al gevlucht. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling.

Heeft u iets gezien?
De politie is een onderzoek gestart naar de exacte omstandigheden en toedracht. De politie is ook op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben ten tijde van het incident op of rondom de Televisiestraat. Heeft u iets gezien? Meld dit dan bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Advertentie