Politie
Foto: Christian Traets

Een 50-jarige man uit Roosendaal is woensdagavond op de A17 ter hoogte van knooppunt De Stok beroofd. De man heeft aangifte gedaan bij de politie.

Tussen 19.30 en 19.45 uur reed de man in zijn bedrijfsauto over de A17. Ter hoogte van knooppunt De Stok werd hij klemgereden door twee auto’s en naar de kant van de weg gedwongen. Hij zette zijn auto stil op de vluchtstrook en zag dat er meerdere personen uit de auto’s stapten. Deze mensen kwamen naar zijn auto toegelopen en openden het portier. Ze bedreigden hem en beroofden hem van wat persoonlijke goederen. Ook namen zijn belagers de autosleutel mee. Daarna reden de daders  met hoge snelheid weg in de richting van Rotterdam.

Omdat de man niet meer verder kon rijden met zijn bedrijfsauto is een takelbedrijf ingeschakeld om de auto weg te slepen.

Getuigen gezocht
Hij is naar het politiebureau gegaan en heeft daar aangifte gedaan. Er is een onderzoek gestart. Omdat er niet veel informatie bekend is bij de politie, hoopt de politie dat getuigen meer kunnen vertellen over dit feit.Bent u getuige geweest van deze beroving die op woensdag 1 februari tussen 19.30 en 19.45 uur plaatsvond op de vluchtstrook bij knooppunt De Stok bij Roosendaal-West, dan wordt u vriendelijk verzocht zich te melden bij de politie. Ook als u iets gezien hebt dat met de beroving te maken kan hebben, wordt u verzocht contact op te nemen. Dat kan door te bellen met 0900-8844, of u kunt uw informatie delen via What’s App nummer 06-1220 7006.