Gezocht: Dader van zware mishandeling in Roosendaal (video)

2146

ROOSENDAAL – Een 34-jarige vrouw is in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 september 2020 in Roosendaal op weg naar huis. Ze fietst vanuit het centrum van de stad richting de Vijfhuizenberg. Daar wordt ze door iemand (ook op de fiets waarschijnlijk) van haar fiets geslagen.

Ze valt, herinnert zich een man, en raakt dan buiten bewustzijn. Als ze bij komt, heeft ze verwondingen in haar gezicht en realiseert ze zich dat ze is mishandeld. Ze herinnert zich dan ook een man gezien te hebben die van haar wegloopt en fietst.

Vorig jaar, op 24 juni 2019, is op bijna dezelfde plek een andere vrouw op een soortgelijke manier aangevallen. Ook zij raakte buiten bewustzijn en bleek te zijn mishandeld.

Vragen
De politie zoekt de man die in Roosendaal een vrouw zwaar mishandelde en daarbij zoveel geweld gebruikte dat ze bewusteloos raakte. Het gebeurde in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 september, op het fietspad dat parallel loopt aan de Espenberg. De politie is nu vooral op zoek naar getuigen. Herinnert u zich iets? Geef het dan door via de opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem iets delen kan ook. Bel dan met M op 0800-7000.