Gewapende overval benzinestation en ernstige mishandeling in Bureau Brabant
Foto: Politie / Bureau Brabant

ROOSENDAAL / RUCPHEN – Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 19 oktober uw hulp bij het oplossen van ernstige misdrijven. De politie zoekt de dader van een gewapende overval bij een BP langs de A58 in Rucphen en de dader van een ernstige mishandeling in Roosendaal.

Ernstige mishandeling in Roosendaal
Een 34-jarige vrouw is in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 september 2020 in Roosendaal op weg naar huis. Ze fietst vanuit het centrum van de stad richting de Vijfhuizenberg. Daar wordt ze door iemand van haar fiets geslagen. Ze valt, herinnert zich een man, en raakt dan buiten bewustzijn. Als ze bij komt, heeft ze verwondingen in haar gezicht en realiseert ze zich dat ze is mishandeld. Ze herinnert zich dan ook een man gezien te hebben die van haar wegloopt en fietst. Vorig jaar, op 24 juni 2019, is op bijna dezelfde plek een andere vrouw op een soortgelijke manier aangevallen. Ook zij raakte buiten bewustzijn en bleek te zijn mishandeld. Wij zoeken dringend getuigen.

Gewapende overval op tankstation BP langs A58
In de nacht van zondag 23 augustus wordt het BP tankstation ‘Mastpolder’ aan de A58 bij Rucphen overvallen. Een man met bivakmuts en pistool komt om 2.30 uur de shop in, bedreigt de medewerker en eist geld. Binnen ziet de medewerker in zijn ooghoek iemand langs rennen, hij kijkt op. Ziet dan via de toegangsdeur de dader naar binnen rennen. Die staat binnen no-time aan de kassa. Hij roept “Money! Money!” en toont een pistool. De overvaller legt nog even zijn pistool aan de kant terwijl hij het geld in het tasje stopt. Dan pakt hij zijn pistool weer, draait zich om en gaat er vandoor. De overvaller staat op beeld!

Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

Advertentie