Politie
Foto: Christian Traets

ROOSENDAAL – Op de Markt is op zaterdag 5 september rond 21.30 uur een vrouw mishandeld en beroofd. De politie stelt een onderzoek in.

De vrouw liep op de Markt in de richting van de Hendrik Gerard Dirckxstraat (in de volksmond vaak HGD-straat genoemd) toen een, voor haar onbekende, man haar beet pakte, mishandelde en haar van haar tas beroofde. De man ging er vervolgens te voet vandoor in de richting van de HGD-straat. Daar stapte de dader op een zwarte damesfiets en reed hij de Burgemeester Freijterslaan op en verdween uit het zicht van het slachtoffer.

Signalement
Van de man is het volgende signalement bekend: blanke man, circa 30 jaar oud, slank postuur, 1.85 meter lang, smal gezicht, hij droeg een blauwe jas en een donkere pet.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen van deze zaak. Heeft u kort voor of na de beroving in de omgeving van de Markt iets gezien? Of woont u in de buurt en heeft u mogelijk camerabeelden beschikbaar? Neem dan contact met de politie op via 0900-8844. Het zaaknummer is 2020235157.