Overvallen op tankstation en McDonald's in Roosendaal
Politie aanwezig bij Shell Tankstation aan Antwerpseweg - foto: Christian Traets

ROOSENDAAL – Maandagavond 19 december zijn een tankstation, pizzazaak en de McDonalds in Roosendaal overvallen. De politie onderzoekt de overvallen.

Rond 21.45 uur probeert een man het Shell-tankstation aan de Antwerpseweg te overvallen. Hij bedreigt een medewerkster met een mes en spreekt haar in het Engels toe. Doordat de medewerkster in een afgesloten ruimte zit moet de overvaller opgeven en gaat hij er zonder buit vandoor. Het zou gaan om een man, 1.70-1.80 meter lang en droeg donkere kleding en gezichtsbedekking. Na de mislukte overval vluchtte hij in nog onbekende richting.

Domino’s Pizza
Bij Domino’s Pizza aan de Boulevard komt rond 23.00 uur, net na sluitingstijd, ook een man binnenlopen. De overvaller bedreigde personeel met een mes en eiste in het Engels geld. De man droeg donkere kleding en gezichtsbedekking. Na de overval ging hij er vandoor met een nog onbekend geldbedrag. Niemand raakte gewond.

McDonalds
Op dinsdag 19 december rond 0.49 uur wordt er in Roosendaal een derde overval gepleegd. Bij de McDonalds aan de Takspui komt een gemaskerde man binnen. Ook hij bedreigt personeel met een mes en maakt geld buit. Als hij er vervolgens vandoor gaat zetten een klant en een personeelslid te voet de achtervolging in. Ze achtervolgen hem richting de Dijkrand, de man, die ook te voet is, verdwijnt ter hoogte van de Diamantdijk uit het zicht. Volgens getuigen was de overvaller rond de 1.80 meter lang en droeg donkere kleding en gezichtsbedekking.

Overvallen op tankstation en McDonald's in Roosendaal
Foto: Christian Traets

Onderzoek
De politie houdt er rekening mee dat het mogelijk om een en dezelfde persoon zou kunnen gaan. De recherche onderzoekt de overvallen. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.