Politie - 112Roosendaal
Foto: Christian Traets

ROOSENDAAL – Zaterdagavond, rond 19.20 uur, meldden getuigen bij de politie dat er een vechtpartij gaande was op de Rembrandtgalerij in Roosendaal. Een 43-jarige Roosendaler zou bewusteloos zijn geslagen door een andere man.

Agenten gingen snel ter plaatse en troffen, naast een boel omstanders, de gewonde man die inmiddels wel weer bij kennis was. Omdat de man mee moest met de ambulance naar het ziekenhuis, namen de agenten een korte verklaring van hem op. De man die het slachtoffer had geslagen was een bekende van hem, dus de agenten wisten naar wie ze op zoek moesten.

Door getuigen werden verklaringen afgelegd en ook kregen de agenten camerabeelden te zien waarop de vechtpartij was vastgelegd.

In eerste instantie vonden de agenten de verdachte niet. Enige tijd later kwam er een melding uit het ziekenhuis dat daar een man aanwezig zou zijn die agressief was en voor overlast zorgde. De overlastgever bleek dezelfde man te zijn als die waar de agenten eerder naar op zoek waren geweest. Na contact met de officier van justitie bepaalde die dat de 28-jarige inwoner van Bergen op Zoom buiten heterdaad kon worden aangehouden. De verdachte was lichtgewond aan zijn handen en is hieraan behandeld door een arts in het ziekenhuis. Daarna is hij overgebracht naar een politiecellencomplex.

De aanleiding voor de vechtpartij is nog niet duidelijk. Zowel het slachtoffer als de verdachte moeten nog gehoord worden door de politie. Dat zal zondag gebeuren.

Advertentie
Vorig artikelBestuurder snorscooter gewond na botsing met auto
Volgend artikelRoosendaler (45) bedreigt medewerkers horecagelegenheid in Bergen op Zoom