Politie
Foto: Christian Traets

ROOSENDAAL – In de vroege ochtend van maandag 24 juni 2019 is een vrouw uit Roosendaal het slachtoffer geworden van een ernstige mishandeling. De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest, of mensen die meer kunnen vertellen, bijvoorbeeld omdat zij camera’s aan hun woning hebben hangen.

Het slachtoffer fietste tussen 02.00 en 03.30 uur van de Bloemenmarkt in Roosendaal naar de Vijfhuizenberg. Daar, op de Vijfhuizerberg, merkte ze dat iemand haar volgde. De vrouw werd vervolgens hardhandig geduwd en kwam hierna ten val. Ze werd hierop ernstig mishandeld en raakte buiten bewustzijn. Toen ze weer bijkwam heeft een voorbijganger op haar verzoek de politie gebeld. Agenten zijn ter plaatse gekomen en een onderzoek is gestart.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen die iets meer kunnen vertellen over de grove mishandeling. Hebt u meer informatie, of hebt u wellicht camera’s aan uw woning hangen die de politie meer duidelijkheid kunnen verschaffen over deze gebeurtenis? Dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via Whatsapp (0612207006). Wanneer u meer weet, maar u wilt niet met de politie praten om wat voor reden dan ook, dan kunt u zich ook in verbinding stellen met Meld Misdaad Anoniem. Dat kan via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of telefonisch (0800-7000). Vermeld bij contact graag zaaknummer 2019-146678.