Politie
Foto: Christian Traets

ROOSENDAAL – Diensthond Paco heeft er woensdag 12 mei mede voor gezorgd dat een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats kon worden opgespoord aan de Lodewijkdonk in Roosendaal. De man wordt er van verdacht te hebben ingebroken in een aantal bergingen van een appartementencomplex.

De politie kreeg rond 1.55 uur de melding van een verdachte situatie bij een flatgebouw. Daar stond een auto geparkeerd met de kofferbak open. In het voertuig lagen mogelijk gestolen goederen afkomstig uit bergingen van het appartementencomplex.

Een hondengeleider ging op aanwijzen van getuigen op zoek naar mogelijk verdachten. Die zouden zich achter een aantal garageboxen verstopt hebben. Uiteindelijk speurde de diensthond een verdachte op. De man had zich bedekt met takken en bladeren, maar diensthond Paco liet zich daardoor niet om de tuin leiden. De man is aangehouden.

Er is nog gezocht naar een tweede inbreker maar deze is niet aangetroffen. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek.

Advertentie
Vorig artikelBrand op voormalig schoolterrein in Roosendaal
Volgend artikelSlapende man in trein met drugs aangehouden