Twee medewerkers van de gemeente Roosendaal en twee controleurs van de arbeidsinspectie zijn vrijdagavond tijdens een reguliere controle zwaar mishandeld in cafetaria Ramses. Voor burgemeester Jacques Niederer is dit geweldsincident reden om de cafetaria voor een maand te sluiten.

Burgemeester Niederer heeft besloten om cafetaria Ramses aan de Lindenburg 17 in Roosendaal voor de periode van een maand te sluiten. Afgelopen vrijdag zijn twee medewerkers van de gemeente Roosendaal en twee controleurs van de arbeidsinspectie daar tijdens een reguliere controle zwaar mishandeld door medewerkers van de cafetaria.

Het besluit om het cafetaria te sluiten is vandaag, maandag 17 maart, door de burgemeester getekend. De cafetaria moet vanaf dinsdag 18 maart aanstaande gesloten zijn. Burgemeester Jacques Niederer: “Het gaat hier om een zeer ernstige verstoring van de openbare orde. Er is namelijk sprake geweest van de uitoefening van fors geweld door personeel tegen ambtsdragers. Van de zijde van de leidinggevenden n iet bepaald een toonbeeld van goed ondernemerschap.”

Advertentie